Klädglädje

Välkommen in i klädglädjen, en blogg för alla som vill få tips och pepp om kläder och personlig stil. Om du läser mina inlägg kommer du att se att för mig har kläder och stil ett djup. Kläder inte bara värmer och skyddar kroppens största organ – huden. De sänder också budskap till dig själv och de du möter.

På några få sekunder har vi placerat de människor vi möter i olika fack. Vi kan inte hjälpa det, det är vår hjärna som fungerar så. På det sättet förenklar den en komplex verklighet som bombarderar oss med budskap hela tiden.

Det innebär att de kläder du väljer att bära gör att din omgivning placerar dig i fack. Det är inget du behöver lämna till slumpen. Genom att stanna upp och fundera kan du göra medvetna klädval som gör mesta möjliga för att styra vad andra uppfattar om dig.

Min vision är att hjälpa människor förmedla mer av sig själva och klä sig för att få hjälp att nå sina drömmars mål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close