Proudly presents: samarbete med Kerber

Marielle Kerber är en modedesigner med hjärtat på rätta stället. 1999 fick hon Damernas Världs pris Guldknappen för sina välskräddade plagg för den stilmedvetna affärskvinnan. Idag driver hon Kerber – fortfarande lika välskräddade kläder i lättskötta och fantastiska tyger som faller snyggt. Kläderna sys upp i Vietnams textilcenter Hoi An av skickliga lokala skräddare. Men vad många inte vet är att denna produktion startades som ett sätt att stödja det lokala samhället där Marielle varit volontärarbetare. De som syr upp Kerbers plagg har löner och arbetsvillkor som liknar de svenska. De är inte bara Kerbers anställda och samarbetspartner utan lika mycket Marielles vänner.

Kerber är ett lyckat exempel på ett värdedrivet företag där affärsmässighet och hållbarhet går hand i hand. Därför är jag oerhört stolt över att få samarbeta med Kerber i sommar. I deras pop-up shop i Skrapan blir det i juni stilevent där jag ger tips och råd om hur du skapar en personlig stil. Läs mer nedan.  Kerber pop up shop 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close