Style for life – digital stilrådgivning för kvinnor

Som diplomerad stilrådgivare hjälper jag dig utveckla en personlig stil som kommunicerar ditt budskap, hjälper dig nå dina mål och framhäver det vackraste hos dig.

Och som hjälper dig handla smart och klä dig hållbart.

Jag erbjuder tre individuella tjänster:

Stilöppnare 1

Din grundstil och hur du bygger en personlig stil

Stilöppnare 2

Modeller, snitt och färger som framhäver just dig

Stilöppnare 3

Skapa en koordinerad garderob

citat susana sarmiento

Alla tjänsterna utförs online vilket gör att du kan befinna dig var som helst i världen. Du får via e-mail övningar och enkla instruktioner för att i din egen takt göra förberedelser. I varje Stilöppnare ”träffas” vi ca en timme via videomöte för personlig rådgivning.

Stilöppnare 1

I Stilöppnare 1 går vi igenom de olika grundstilarna och identifierar vilken som är din. Innan vi träffas online får du göra en ”vision board” och svara på frågor om ditt förhållande till kläder. I Stilöppnare 1 ligger fokus på dig som person och vad av dig själv du vill uttrycka. Du får tips och förslag på plagg, märken och stilikoner att följa för din grundstil. Grundstilen är fundamentet för din stil, härifrån utvecklar du din personliga stil. Allt sammanfattas i en PDF tillsammans med mina personliga råd till dig.

Pris: 750 kr inkl moms
ANMÄL DITT INTRESSE

Stilöppnare 2

I Stilöppnare 2 ligger fokus på ditt yttre; dina kroppslinjer och figur som avgör vilka längder, modeller och snitt kläderna ska ha för att framhäva det vackra hos dig allra bäst. Vi tittar också på vilka färger och mönster som stämmer med din stil och vad du vill utstråla. Du får förslag på de bästa plaggen och modellerna för just dig. Du utvecklar din känsla för hur du ska klä din kropp och hur du väljer färger på ett strategiskt sätt. Allt sammanfattas i en PDF tillsammans med mina personliga råd till dig.

Pris: 750 kr inkl moms
ANMÄL DITT INTRESSE

Stilöppnare 3

I Stilöppnare 3 utgår vi ifrån de kläder du redan har för att därifrån planera en koordinerad garderob som fungerar för alla tillfällen och alla väder. Du rensar och inventerar, sedan diskuterar vi vad en basgarderob för dig bör innehålla och vad som kanske saknas. Vi tittar också på hur du, ibland med enkla medel, kan förändra de plagg du redan har så att de passar dig. Eller kombinera dem på nya sätt. Du får också tips på hur du kan skapa ordning och överblick i garderoben. Allt sammanfattas i en PDF tillsammans med mina personliga råd till dig.

Pris: 750 kr inkl moms
ANMÄL DITT INTRESSE

Köper du all tre tjänsterna vid ett tillfälle kostar de totalt 1 950 kr inkl moms (300 kr i rabatt).

<span>%d</span> bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close